Even voorstellen, wie ben ik :

Mijn Naam is Saskia Slangen-Franssen.

Ik woon al vele jaren met plezier in Schagen. In 2015 heb ik de stap genomen om mij te verdiepen in het vak van pedicure. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij La Lique Cosmetics in Heerhugowaard, en heb ik inmiddels alle theorie- en praktijkexamens gehaald.

Sinds 1 januari 2016 heb ik mij in laten schrijven bij de kamer van koophandel. Sindsdien ben ik werkzaam als ambulant pedicure in Schagen en omgeving. Ik werk dus niet vanuit een salon maar kom graag bij u thuis! Tevens ben ik aangesloten bij “ProVoet” de branche organisatie voor pedicures.

Mijn ervaring is dat een groot aantal mensen het juist prettig vindt om thuis een pedicurebehandeling te krijgen. Andere mensen zijn slecht ter been en geven daarom de voorkeur aan een ambulant pedicure die aan huis komt.

Met veel plezier oefen ik mijn vak uit, en is het voor mij iedere keer weer een uitdaging om voeten te verzorgen en klachten weg te nemen.

Voor afspraken of informatie ben ik bereikbaar op onderstaand telefoonnummer.

Tel : 0644297328

Tijdens een behandeling beantwoord ik geen telefoon. U kunt uw naam en telefoonnummer inspreken op de voicemail. Ik bel u zo spoedig mogelijk terug. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

2016-02-17 Saskia_0877-01

ProCert-300x113

IMG_20160828_0001-page-001

Branchediploma Pedicure CvAE